Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 62 57-30-57
Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 09. 23. 17:48:40 by: Molnár Mihály
2018. 08. 09. 05:31:14 Molnár Csaba
2018. 05. 21. 18:59:29

ElektroSztatikus Disszipatív (ESD)  és AntiSztatikus (AS) Szállítószalagok

 

Bizonyos felhasználási területeken alkalmazott szállítószalagok nem töltődhetnek fel elektrosztatikusan. Kifejezetten abban az esetben, amikor az esetleges kisülés károsíthatja a szállított termékeket, vagy más egyéb kárt okozhat a gyártási folyamat során. A legtöbb heveder olyan polymerekből készül, amelyek egyben szigetelők is, magas felületi ellenállással, ami nem engedi meg az elektrosztatikus feltöltődést és annak kisülését. Amely szalagoknak a felületi ellenállása nagyobb, mint 1012 ohm/négyzetméter már szigetelőnek számít.

Két alacsony ellenállású anyagot gyárt a Volta, amelyekkel a szállítószalagokkal érintkező földelésen keresztül el lehet vezetni a töltést.

 

2018. 04. 11. 08:14:53 Kozák Tamás

A műhelyünkben gyártott szállítószalagok jelentős részért különböző profilok felhegesztésével tesszük egyedivé. Ezeket a profilokat hatalmas szín és forma választékból lehet kiválasztani. Mindegyiknek meg van a feladata, hogy milyen célra alkalmazható a legjobban.  

2018. 03. 06. 02:00:00 Könyves Ákos; Dobos Péter Levente

Miért előnyösebb a dobmotorral történő meghajtás a hagyományos szállítószalag meghajtásnál?

 

Napjainkban a dobmotorok alkalmazása a különböző iparágak gépi anyagmozgatási feladatainál egyre nagyobb mértékben népszerűvé válik.
De mi is az a dobmotor pontosan? - Először érdemes a feltett kérdést röviden megválaszolni.

A dobmotorok a hevederes anyagmozgató berendezések jelenleg legkorszerűbb hajtóegységei. A hagyományos hajtások három különböző egységből állnak. Motor, hajtómű és a dob. Ezeket a dobmotorok önmagukban tartalmazzák, számos előnyt kovácsolva ezzel.

A dobmotorok legfőbb előnyeit érdemes a következő szempontok szerint bővebben kifejteni:

  • Higiénia
  • Energiatakarékosság
  • Munkavédelem
2017. 12. 30. 17:07:17 Molnár Csaba

Élelmiszeripari szállítószalagokon gyakran alkalmaznak garatokat, csúszdákat, terelőket rozsdamentes acélból. Az esetek többségében ez egy jó megoldás azonban egy alternatívát is be szeretnénk mutatni.

2017. 11. 26. 12:53:21

Cégünk különálló értékesítési csoportot tart fenn ügyfelei legmagasabb szintű kiszolgálásának érdekében. Kollégáink vevőink igényeit akár a helyszínen is fel tudják mérni, igény esetén megfelelő szaktanácsadással is szolgálnak. A szakreferenseinkhez tartozó területek Magyarország minden régióját lefedik, így minden ügyfelünknek személyes szaktanácsadót tudunk biztosítani, aki segítséget nyújt minden felmerülő kérdésben az egyszerű alkatrészbeszerzéstől kezdve, a gyártóberendezések szervizelésén át, egészen a nagy projektekig.

 

2017. 11. 26. 11:32:38
   
 

Termékeink kelendőek a hazai piacon és már több mint 25 országába exportálunk. Bővülő termelésünkhöz folyamatosan keresünk munkatársakat. Frissen végzett pályakezdők és tapasztalt munkaerő jelentkezését is várjuk. Műszaki oktatás végző szakmunkásképző, középiskolai, valamint felsőfokú gyakorlati képzőhelyként is ismertek vagyunk.

Munkatársaink foglalkoztatásánál az alábbi elveket követjük:

  • Teljesítményünk alapján becsüljük meg egymást
  • Egyenlő bánásmód korra, nemre és nemzetiségre való tekintet nélkül
  • Folyamatosan képezzük magunkat
  • Tanulunk saját és mások hibáiból is
  • Büszkék vagyunk termékeinkre
  • Lojálisak vagyunk egymáshoz
  • Kölcsönösen tiszteljük egymást

Kis ízelítő a cég életéből...