Élelmiszeripari higiénikus szállítópályák tervezése és gyártása
Minden élelmiszeripari cégnél elengedhetetlen az élelmiszerbiztonság, a termék fogyaszthatósága, szavatossági ideje és élvezeti értéke szempontjából. Élelmiszerfeldolgozás esetében ezek a szempontok különösen fontosak, amelynek alapja az alapos és hatékony tisztítási módszerek alkalmazása a feldolgozó berendezéseknél. Az élelmiszeripari gyártók számára komoly kihívást jelent az ágazatban előírt higiéniai előírásoknak és a globális élelmiszerláncok elvárásainak való folyamatos megfelelés.
A heveder és a szállítóberendezés felületén felszaporodott szennyeződés eltávolítása jelenleg főként kézi mosással zajlik. A fejlesztés eredménye egy moduláris elemekből álló, kombinált tisztítóberendezéssel ellátott szállítóberendezés-család lett. Az építési szakaszban könnyen és egyszerűen kialakítható a mérete, a teljesítménye és az alkalmazni kívánt tisztítási-fertőtlenítési metódus.
MEGOLDÁSUNK KOMPLEX TISZTÍTÁST TESZ LEHETŐVÉ ÜZEM KÖZBENI ÉS ÜZEMSZÜNETBEN VALÓ SZÁLLÍTÓFELÜLET TISZTÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL.
A berendezés család műszaki részletmegoldásainak kialakítása, tervezése során különös figyelmet kaptak az EHEDG (European Hygenic Engeneering Design Group) ajánlásai, melyek önmagukban egy nagyon könnyen gazdaságosan tisztítható alapberendezést eredményeztek.Fogyasztási szokásaink változásával egyre nagyobb az igény a zöldségfeldolgozás berendezéseire. Élelmiszeripari szállítópályáink teljesítik az ágazat különleges elvárásait, illetve ügyfeleink egyedi igényeinek is igyekszünk megfelelni. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkba olyan megoldásokat építünk be melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelembevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a zöldségfeldolgozás ágazati higiéniai követelményeinek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.
- fogalmazza meg igényeit
- egyeztessen munkatársainkkal
- készíttessen indikatív ajánlatot, költségbecslést
- készíttessen kötelező érvényű árajánlatot
- kiviteleztesse velünk a szállítópályát
Nagy tapasztalatokkal rendelkezünk zöldségcsomagoló szállítópályák és szállítórendszerek tervezésében és gyártásában. Mérnök kollégáink olyan kistermelők gyermekei akik maguk is részt vettek és vesznek szüleik gazdaságában. Ismerik a vevői igényeket. Élelmiszeripari szállítópályáink teljesítik az ágazat különleges elvárásait, illetve ügyfeleink egyedi igényeinek is igyekszünk megfelelni. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkba olyan megoldásokat építünk be melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelembevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a zöldségfeldolgozás ágazati higiéniai követelményeinek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.
- fogalmazza meg igényeit
- egyeztessen munkatársainkkal
- készíttessen indikatív ajánlatot, költségbecslést
- készíttessen kötelező érvényű árajánlatot
- kiviteleztesse velünk a szállítópályát
Húsfeldolgozás során a végtermék élvezeti értéke, szavatossági ideje, élelmiszerbiztonsági kockázata a feldolgozás folyamán az élelmiszer felületén megtapadó biológiai és egyéb szennyeződések függvénye. Ezt csak és kizárólag megfelelően tisztított felületek biztosításával lehet elérni. Amennyiben egy futószalagos szállítópálya körültekitően van tervezve és megépítve, úgy a szállítópályán az azzal közvetlenül érintkező élelmiszer keresztszennyeződésének kockázata alacsony. A szállítópályák élelmiszerbiztonsági kockázatainak csökkentése mellett egy jól megtervezett szállítópálya kevesebb frissvizet, vegyszert igényel a kívánt higiénia eléréséhez, mindamellett kevesebb szennyvíz keletkezik és emberi erőforrás megtakarítást is eredményez. Tervezéskor és gyártáskor nemcsak az adott kritériumok minimális teljesítésére törekszünk, hanem szállítópályáinkon olyan megoldásokat alkalmazunk, melyek a hosszabtávú gazdaságos üzemelést biztosítják az élelmiszerbiztonság növelésének maximális figyelebevétele mellett. A tervezés, kivitelezés, gyártás és telepítés során szorosan együttműködünk megrendelőnkkel, hogy az elképzelt szállítópálya a megfogalmazott igények mellett leginkább megfeleljen a húsfeldolgozó ipar ágazati higiéniai követelményeinek és a cégspecifikus biztonsági követelményeknek is. Keressen bennünket, kérjen tanácsot, költségbecslést, kötelező érvényű ajánlatot tőlünk.
- fogalmazza meg igényeit
- egyeztessen munkatársainkkal
- készíttesen velünk indikatív ajánlatot, költségbecslést
- készíttessen velünk kötelező érvényű árajánlatot
- kiviteleztesse velünk a szállítópályát
Élelmiszerek élvezeti értéke, minősége, eltarthatósági ideje összefügg az élelmiszer előállító üzemben tapasztalható általános higiéniai állapotokkal. Az élelmiszerbiztonság alapfeltétele a termékkel közvetlenül és közvetve érintkező felületek tisztasága. Élelmiszerfeldolgozás közben a termék csomagolva és csomagolatlanul is érintkezik a szállítópályával. Még a csomagolt terméket mozgató szállítópálya tervezésénél, gyártásánál és anyaghasználatánál is különösen szem előtt kell tartani a tisztíthatóságot. Modulhevederes élelmiszeripari szállítópályáinkat csomagolt élelmiszerek szállítására ajánljuk elsősorban.
- fogalmazza meg igényeit
- konzultáljon munkatársainkkal
- kérjen indikatív ajánlatot, költségbecslést
- kérjen kötelező érvényű részletesen kidolgozott ajánlatot
- bízzon meg bennünket a megvalósítással is
Élelmiszerek élvezeti értéke, minősége, eltarthatósági ideje összefügg az élelmiszer előállító üzemben tapasztalható általános higiéniai állapotokkal. Az élelmiszerbiztonság alapfeltétele a termékkel közvetlenül és közvetve érintkező felületek tisztasága. Élelmiszerfeldolgozás közben a termék csomagolva és csomagolatlanul is érintkezik a szállítópályával. Még a csomagolt terméket mozgató szállítópálya tervezésénél, gyártásánál és anyaghasználatánál is különösen szem előtt kell tartani a tisztíthatóságot. Modulhevederes élelmiszeripari szállítópályáinkat csomagolt élelmiszerek szállítására ajánljuk elsősorban.
- fogalmazza meg igényeit
- konzultáljon munkatársainkkal
- kérjen indikatív ajánlatot, költségbecslést
- kérjen kötelező érvényű részletesen kidolgozott ajánlatot
- bízzon meg bennünket a megvalósítással is
Élelmiszerek élvezeti értéke, minősége, eltarthatósági ideje összefügg az élelmiszer előállító üzemben tapasztalható általános higiéniai állapotokkal. Az élelmiszerbiztonság alapfeltétele a termékkel közvetlenül és közvetve érintkező felületek tisztasága. Élelmiszerfeldolgozás közben a termék csomagolva és csomagolatlanul is érintkezik a szállítópályával. Még a csomagolt terméket mozgató szállítópálya tervezésénél, gyártásánál és anyaghasználatánál is különösen szem előtt kell tartani a tisztíthatóságot.
- fogalmazza meg igényeit
- konzultáljon munkatársainkkal
- kérjen indikatív ajánlatot, költségbecslést
- kérjen kötelező érvényű részletesen kidolgozott ajánlatot
- bízzon meg bennünket a megvalósítással is