Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 62 57-30-57

Szalagos szállítópálya alkatrész csomag

Gyors és leggdaságosabb megoldás lehet a "lapraszerelt" hevederes szállítóberendezés. Ha van megfelelő műszaki személyzetük, alkatrészként vásárolják meg a rendszert, Önök szerelik össze, valamint Önök helyezik üzembe a berendezést. A szállítószalagot az az Önök által megadott paraméterek mentén megtervezzük, az elkészült terveket jóváhagyásra elektronikusan elküldjük. Szükség estetén a visszajelzések alapján még korrigálunk, majd jóváhagyott tervek mentén legyártjuk a berendezés alkatrészeit. Telephelyünkön összeszereljük, teszteljük és amennyiben mindent rendben találunk szétszedjük a szállítószalagot. Becsomagolás után raklapon gyűjtőfuvarban leszállítjuk Önöknek. Az áru mellé részletes összeszerelési rajzokat mellékelünk.

Amennyiben gyorsabban szeretne ajánlatot kapni, akkor az "Ajánlatkérés" gomb helyett navigáljon lejjebb és ott töltse ki az adatkérő űrlapunkat.

Adatkérő űrlap

Az űrlapon található kérdések megválaszolása szükséges annak érdekében, hogy ajánlatot tudjunk adni. A szállítási feladat bonyolultságától függően további tisztázó kérdések merülhetnek fel, melyek telefonon vagy személyes konzultáció során kerülnek megválaszolásra. Felelős ajánlat adás nem megy az Ön közreműködése nélkül, akár több munkanapot vehet igénybe. Kérjük türelmét és közreműködését.
Már csak néhány kattintás és végzett, elküldheti az ajánlatkérőt.