Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
+36 62 57-30-57

Szállítórendszerek

Szállítórendszerink különböző tulajdonságú szilárd halmazállapotú anyagok folyamatos üzemű elszállítására alkalmasak. Gyártmányaink a szállítandó termék jellege alapján lehetnek görgős szállítópályák vagy szállítóhevederes berendezések. Ezek a berendezések többnyire egyedi igények alapján készülnek. Mérnökeink az Önök igényeihez, beruházási keretéhez legjobban illeszkedő megoldást munkálják ki. Amikor megtaláljuk az ideális megoldást, a berendezés tervezését, kivitelezését, helyszíni telepítését és a műszaki dokumentáció elkészítését a megadott ütemterv szerint elkészítjük. Meglévő anyagmozgató berendezéseket felújítjuk vagy átépítjük. A kívánt eredmény elérése érdekében a tervezés és gyártás, átépítés, felújítás során folyamatosan konzultálunk a megrendelővel.

 
Rendezés:
Nézet:
Kérjen ajánlatot

Gyártási programunk felölei az elterjedt szélességi méretű görgősorokat a teljesen egyedi célra tervezett és kivitelezett görgős szállítópályákat is. A görgősorok a terhelés funkció alapján kerülnek kialakításra. Egyenes, íves, vízszintes és lejtős szakaszok kombinációjából sokféle szállítási feladat lefedhető.

Amennyiben gyorsabban szeretne ajánlatot kapni, akkor navigáljon lejjebb és ott töltse ki az adatkérő űrlapunkat is.

Kérjen ajánlatot

Görgős szállítópályáink különböző  tulajdonságú darabáruk szállítására alkalmas gépek. A hajtólánccal, körszíjjal vagy bordásszíjjal meghajtott görgős szállítópályán szállított termék sebessége fokozatmentesen beállítható a kívánt szállítási sebességhatárok határok között. A görgős szállítópályát az ügyfél által meghatározott jellemzőkkel, a szállítási feladat követelményeinek megfelelően tervezzük meg, gyártjuk le és telepítjük. A görgős pálya kapcsolódhat egy létező anyagmozgató rendszerhez kiegészítő elemként, vagy tervezünk és kivitelezünk komplett szállítórendszereket is. A berendezésekhez elkészítjük a szükséges dokumentációt is mely tartalmazza a gépkönyvet, használati és karbantartási utásításást és CE tanúsítványt stb.

Amennyiben gyorsabban szeretne ajánlatot kapni, lejjebb töltse ki az adatkérő űrlapunkat.

Kérjen ajánlatot

A hevederes szállítópályák különböző tulajdonságú darabáruk valamint ömlesztett áruk szállítására alkalmas berendezések. A leggyakrabban dobmotorral meghajtott szalagos szállítópályán a termék sebessége fokozatmentesen beállítható a kívánt sebességhatárok határok között. A futószalagot az ügyfél által meghatározott jellemzőkkel, a szállítási feladat követelményeinek megfelelően tervezzük meg, gyártjuk le és telepítjük. A szállítóberendezés kapcsolódhat egy létező anyagmozgató rendszerhez kiegészítő elemként, vagy tervezünk és kivitelezünk komplett szállítórendszereket is. A berendezésekhez elkészítjük a szükséges dokumentációt is mely tartalmazza a gépkönyvet, használati és karbantartási utásításást és CE tanúsítványt stb.

Amennyiben gyorsabban szeretne ajánlatot kapni, akkor lejjebb töltse ki az adatkérő űrlapunkat is.

Kérjen ajánlatot

Nagy mennyiségű, veszélyes, agresszív hulladékok szállítására acél szegmensekből készült szállítószalagokat előszeretettel alkalmazzák az ipar számos területén robosztusságuk, alacsony karbantartás igényük miatt. Néhány péda felhasználásra a teljesség igénye nélkül:

  • lemezprések alól éles lemezhulladék elszállítására
  • lézervágó berendezések alatt keletkező hulladék folyamatos elszálíítása
  • kommunális szermét szállítására
  • szemétégetőkből a forró hamu szállítására
  • vashulladék szállítására
  • forgácsoló gépektől forgács elszállítására

Ezek a szállítóberendezések minden egyes eleme komoly igénybevételnek van kitéve. Cégünk a Mayfran International b.v. hulladék elhordó rendszereit integrálja a termelési folyamatokba. A tervezéstől a telepítésen, automatizáláson át a karbantartásig, a teljes folyamatot végigvisszük.

Kérjen ajánlatot

Gyors és leggdaságosabb megoldás lehet a "lapraszerelt" hevederes szállítóberendezés. Ha van megfelelő műszaki személyzetük, alkatrészként vásárolják meg rendszert, Önök szerelik össze, valamint Önök helyezik üzembe a berendezést. A szállítószalagot az az Önök által megadott paraméterek mentén megtervezzük, az elkészült terveket jóváhagyásra elektronikusan elküldjük. Szükség estetén a visszajelzések alapján még korrigálunk, majd jóváhagyott tervek mentén legyártjuk a berendezés alkatrészeit. Telephelyünkön összeszereljük, teszteljük és amennyiben mindent rendben találunk szétszedjük a szállítószalagot. Becsomagolás után raklapon gyűjtőfuvarban leszállítjuk Önöknek. Az áru mellé részletes összeszerelési rajzokat mellékelünk.

Amennyiben gyorsabban szeretne ajánlatot kapni, akkor az "Ajánlatkérés" gomb helyett navigáljon lejjebb és ott töltse ki az adatkérő űrlapunkat.

Kérjen ajánlatot

Működő görgős szállítópályák, görgősorok időszakos karbantartását, javítását vállaljuk. Használt görgőspályák komplett felújítását szakszerűen elvégezzük. Görgőspályákból, hevederes szállítószalagokból, valamint más anyagmozgató gépekből álló rendszereket a megváltozott igényeknek megfelelően átalakítjuk szükség estén kiegészítjük.

Az "Ajánlatkérés" gombra kattintva az ajánlat szövege mezőben kérjük körvonalazza pár szóban esetleg mondatban a feladatot.

Kérjen ajánlatot

Partnereink gyakran nemcsak egyszerűen a heveder cseréjét kérik tőlünk, hanem a szállítóberendezés karbantartást is. A termékfejlesztések és kapacitások változásának eredményeként gyakran válik szükségessé a szállítószalagok átlakítása.Mindezt a berendezést telephelyünkre szállítva vagy amennyiben ez nem lehetséges ,akkor a helyszínen végezzük el. A felújítási munkát a termelés dinamikájához igazodva munkaszüneti napra, hétvégére vagy kisebb felújítások esetén éjszakára is időzíthetjük.

Az "Ajánlatkérés" gombra kattintva az ajánlat szövege mezőben kérjük körvonalazza pár szóban esetleg mondatban a feladatot.