Élelmiszerek élvezeti értéke, minősége, eltarthatósági ideje összefügg az élelmiszer előállító üzemben tapasztalható általános higiéniai állapotokkal. Az élelmiszerbiztonság alapfeltétele a termékkel közvetlenül és közvetve érintkező felületek tisztasága. Élelmiszerfeldolgozás közben a termék csomagolva és csomagolatlanul is érintkezik a szállítópályával. Még a csomagolt terméket mozgató szállítópálya tervezésénél, gyártásánál és anyaghasználatánál is különösen szem előtt kell tartani a tisztíthatóságot. Modulhevederes élelmiszeripari szállítópályáinkat csomagolt élelmiszerek szállítására ajánljuk elsősorban.
- fogalmazza meg igényeit
- konzultáljon munkatársainkkal
- kérjen indikatív ajánlatot, költségbecslést
- kérjen kötelező érvényű részletesen kidolgozott ajánlatot
- bízzon meg bennünket a megvalósítással is
|