Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 62 57-30-57

Karbantartás üzletág

Mi nem hagyjuk cserben ügyfeleinket!

  
 

Termelőüzemek folyamatos működéséhez, termelőeszközök állagmegóvásához rendszeres megelőző karbantartásra van szükség. A leggondosabb karbantartás mellett is elfordulhatnak olyan meghibásodások, amelyek veszélyeztetik a termékelőállítás hatékonyságát. Cégünk egyik központi szolgáltatása futószalagok, görgőspályák és egyéb szállító rendszerek karbantartása, annak érdekében, hogy berendezései működése mindig biztosított legyen. Szolgáltatásunk kiterjed az eseti meghibásodások lehető legrövidebb időn belüli javítására, hogy a berendezés újra üzemképes legyen.

Karbantartási szolgáltatásunk keretében a szállítószalagokat, görgőspályákat és a kapcsolódó berendezések elemeit rendszeresen felülvizsgáljuk, ellenőrizzük, mely alapján javaslatokat teszünk a szükséges intézkedésekre. Megbízás esetén ezeket a feladatokat el is végezzük.

Gondozzuk és kezeljük berendezéseit – tisztítjuk, kenjük, hibás alkatrészeket javítjuk vagy cseréljük - az előírt állapot fenntartása érdekében.

Számíthat ránk akkor is, amikor átalakítani szeretné a meglévő technológiai vonalát, pl. a szállítópálya hosszát rövidíteni vagy meghosszabbítani szeretné.

Az időben felfedezett hiba megelőzi a nagyobb probléma kialakulását!!

Különösen ajánljuk a rendszeres karbantartási szolgáltatásunkat a folyamatosan működő berendezéseknél, ahol nincsen leállás. A rendszeres karbantartással elkerülheti pl. a kényszerleállást, a műszaki meghibásodásokat, a selejtgyártást. A már meglévő berendezése átalakításával leegyszerűsítheti a munkafolyamatokat, emberi erőforrást takaríthat meg.

Karbantartási szolgáltatásunk igénybevételével: · növelheti termelékenységét · megőrizheti a termelőeszközeibe fektetett értéket · biztosíthatja a megfelelő üzemkészséget · csökkentheti a nem tervezett állásidőket · fokozhatja a termelőeszközeinek rendelkezésre állását · csökkentheti a munkabalesetek esélyét · javíthatja termékminőségét · növelheti a vállalkozás termelőképességét és szállító képességét

 

 

Bizalommal keresse munkatársainkat. Várjuk hívását!.

 
 NÉV  BEOSZTÁS  TELEFON  MOBIL  EMAIL
 Homonnai József  üzletág vezető  +36/62 573057   +36 20 455 8939 gyartas1@moltech.hu
 Fujkin Lénárd   mérnök   +36/62 573057   +36 20 477 5773 alkatresz1@moltech.hu
 Huszár Dávid   mérnök   +36/62 573057   +36 20 477 5773 alkatresz2@moltech.hu
 Kis Kornélia  ügyfélszolgálat  +36/62 573057   +36 20 981 9131 iroda@moltech.hu