Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü
+36 62 57-30-57

Kiegészítő diagnosztikai egység frekvenciaváltóhoz (Lenze i510 cabinet)

Ár:
2.286 Ft (1.800 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: 3 db raktáron
Kérjük válasszon a termékválasztékból.
Kapható választék:
Diagnosztikai egység (programozás) típusa :
Megrendelt frekvenciaváltóra építve:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A berendezéseink pótalkatrészeként, épített vezérlőszekrényeink kiegészítőjeként megrendelhető Lenze i510 cabinet frekvenciaváltók front paneljén kalakított portba diagnosztikai egységeket csatlakoztathatunk, amellyel elérhetővé válik az inverter programozással történő beállítása. Egy diagnosztikai egységgel akár az összes Lenze i510 cabinet frekvenciaváltó programozható egymás után. A termék letölthető tartalmai között megtalálja a gyártói leírást és útmutatót, amely alapján a gyártó által biztosított szoftverekkel és applikációkkal az inverter paraméterezése könnyen elsajátítható.

Választék

Vaksapka

A vaksapka a csatlakozó port és a diagnosztikai egység helyét védi, a felparaméterezett frekvenciaváltó ezzel ellátva esztétikus, és védett.

Billentyűzet 16 digites LCD kijelzővel

A 16 digites LCD kijelzővel ellátott billentyűzet panellel az inverter klasszikusan paraméterezhető, valamint működés közben a hajtás frekvenciája ezen keresztül állítható be.

USB modul és WLAN modul

Teljes paraméterezést az USB, valamint a WLAN modulok segítségével tudunk megvalósítani.

Az USB modulon keresztül a frekvenciaváltót csatlakoztathatjuk a számítógépünkhöz. Figyelem: a paraméterezéshez a gyártó által biztosított Lenze Easy Starter szoftver szükséges. A WLAN modul esetében továbbá lehetőség van az Okostelefonon, táblagépen keresztüli paraméterezésre is. Figyelem: A funkciót a gyártó által biztosított Lenze Smart Keypad alkalmazáson keresztül lehet elérni, amely letölthető a legtöbb készülékre Android és IOS platformokra a hivatalos áruházakból.