Rólunk

Vállalkozásunk 1992-ben alakult. Ékszíjak importálásával, belföldi nagy- és kiskereskedelmi forgalmazásával kezdtük, mely ma is egyik tevékenységünk. Az eladott ékszíjak mennyiségét, értékét, és ügyfeleink számát tekintve a Moltech AH Kft. ma az egyik vezető nagykereskedő ebben a szakmában Magyarországon és a régióban. Jelenleg különféle típusú és felhasználású ékszíjakból több mint félmillió Eurós raktárkészletet tartunk fenn, melyet rendszeresen utántöltünk és szinten tartunk. Ebből a raktárkészletből saját tulajdonú boltjainkat, bizományosainkat, bel- és külföldi viszonteladóinkat látjuk el jó kiszolgálási mutatókkal. Készletünk a gyakran használt típusok, méretek mellett a ritkábban alkalmazott speciális hajtóelemek keresletére is fel van készülve.

1995-től kereskedelmi tevékenységünket gyártási tevékenységgel egészítettük ki. Import PVC alapanyagból, német és amerikai technológiával, igény szerinti méretben és végtelenítési móddal, különböző profilú lapátokkal felszerelve szállítószalagokat, illetve 0-5000 kW teljesítmény-átvitelig lapos-szíjakat méretezünk és gyártunk a gazdaság számos területére. Ma már országszerte ismert és elismert vállalkozássá váltunk ezen a területen is.

2005-től saját műhelyünkben vevői igény után, görgőket gyártunk szállítószalagokhoz és görgős-pályákhoz. Ugyanitt dobmotor javítást és felújítást is végzünk. Egyedülálló szolgáltatásunknak gyorsan híre ment, így nemcsak az általunk forgalmazott dobmotorokat javítjuk, hanem más gyártók termékeit is.

Cégünk létezése alatt ismert hazai és nemzetközi cégek lettek stabil visszatérő partnereink az ország, és a gazdaság szinte minden szektorából. Reméljük Önöket is partnereink között üdvözölhetjük hamarosan.

pályázat

A Moltech Kft. jövedelemtermelő képességének erősítése IKT megoldások alkalmazásával. A projekt a GOP-2.2.3-08-2008-0306 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.