Járműipari ékszíjak és kittek

téma név mobil szám közvetlen szám skype
értékesítő kollega Csepregi Kata +36 20 9819131 +36 20 968 7552
csepregi.kata.moltech
Moltech ügyfélszolgálat Kis Kornélia +36 20 9819131 +36 20 9819131 moltechugyfelszolgalat

A járműipar széles területén előforduló általános és speciális felhasználású ékszíjak, hosszbordás szíjak, beszerelő készletek széles választékát kínáljuk raktárról.  A magas minőség/ár kategóriában az ismert gépjármű gumiabroncs gyártó Continental® termékeit forgalmazzuk.

Hajtószíjak

Conti járműipari szíjak.jpgSpeciálisan járműipari célokra fejlesztett hajtószíjak. Különleges felépítésük kis tárcsaátmérők felhasználást teszik lehetővé magas fordulatszámon. Geometriai méreteik az iparban használatos ékszíjakkal gyakorlatilag megegyezik, azonban belső felépítésük valamint a gyártás folyamán felhasznált alapanyagok alkalmassá teszik őket személygépkocsi, teherjármű és traktor motorok meghajtó szíjainak.

Beszerelő készletek

Conti járműipari kits.jpgJárműszervizekben szíjcsere alkalmával általában nem csak az adott hajtószíjat cserélik, hanem a kapcsolódó alkatrészeket is. Ezen vásárlói igényre reagálva hozta létre a Continental® a beszerelő készleteit, melyek tartalmazzák az adott személygépkocsi, teherautó vagy busz szíjcseréhez szükséges összes alkatrészt.

pályázat

A Moltech Kft. jövedelemtermelő képességének erősítése IKT megoldások alkalmazásával. A projekt a GOP-2.2.3-08-2008-0306 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.