Gabonakombájn hevederek

téma név mobil szám közvetlen szám skype
Illetékes munkatárs Molnár Flórián +36 20 9819131 +36 20 9149629 molnarf@moltech.hu
Moltech ügyélszolgálat Kis Kornélia +36 20 9819131 +36 20 9819131 moltechugyfelszolgalat

PowerFlow heveder

A '90-es években jelentek meg az első olyan gabonakombájnok, melyek gabonavágóasztalán szállítóhevederek segítségével továbbítják a levágott gabonát a ferdefelhordóhoz. Ez az úgynevezett PowerFlow® rendszer mely a Massey Ferguson gabonakombájnokon terjedt el.

A Massey Ferguson mezőgazdasági gépgyártó az AGCO tulajdonába került. Mivel mind a dán Droningborg és a német Fendt mezőgazdasági gépgyártó is az AGCO vállalatóriás tulajdonában van, így a PowerFlow® rendszer megjelent ezeken a kombájnokon is.

Utángyártott szállítóhevederek

powerflow heveder gyártása2.JPGA PowerFlow® rendszer által megkövetelt heveder minőséget az eredetivel megyegyező alapanyagból állítjuk elő. Sok év és több mint ezer heveder gyártásának tapasztalata alapján biztos lehet abban, hogy gyártmányunk megfelel az Önök magas követelményeinek.

Mivel készletre is gyártunk, ezért akár a rendelés napján átveheti a hevedert telephelyünkön, vagy másnapra igény szerint kiszállítjuk.

A legnagyobb hazai mezőgazdasági gépalkatrész forgalmazókkal is kapcsolatban állunk, így az Önök kedvenc beszállítójától is megvásárolhatja a terméket felár nélkül.

Irány a webáruház

pályázat

A Moltech Kft. jövedelemtermelő képességének erősítése IKT megoldások alkalmazásával. A projekt a GOP-2.2.3-08-2008-0306 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.