Felújítás

téma név mobil szám közvetlen szám skype
Illetékes munkatárs Varga Tibor +36 20 9819131 +36 20 9803675 varga.tibor.moltech
Moltech ügyfélszolgálat Kis Kornélia +36 20 9819131 +36 20 9819131 moltechugyfelszolgalat

Hevederes szállítóberendezések felújítása

Partnereink gyakran nemcsak egyszerűen a heveder cseréjét kérik tőlünk, hanem a berendezés teljes felújítását is. A felújítás a heveder és a görgők cseréjét, a dobmotor és a fordító dob felújítását és/vagy cseréjét, valamint az elektromos hálózat javítását és/vagy cseréjét jelenti.

felújítás előtt.JPGfelújítás után.JPG

A heveder cseréjét csak akkor érdemes elvégezni, ha a berendezés többi alkatrésze is megfelelő állapotban van, hiszen a heveder élettartama drasztikusan csökkenhet, ha például a feszítő dob csapágyazása nem megfelelő állapotú.

A felújítás mélységétől függően tartalmazhatja a szerkezeten keletkezett lyukak foltozását, dobok csapágyazásának cseréjét, feszítőegység javítását/cseréjét, görgők cseréjét, elektromos szerelvények javítását/cseréjét stb.

Mindezt a berendezést telephelyünkre szállítva - vagy amennyiben ez nem lehetséges - akkor a helyszínen végezzük el. A felújítási munkát a termelés dinamikájához igazodva munkaszüneti napra, hétvégére vagy kisebb felújítások esetén éjszakára is időzíthetjük.

pályázat

A Moltech Kft. jövedelemtermelő képességének erősítése IKT megoldások alkalmazásával. A projekt a GOP-2.2.3-08-2008-0306 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.