VAN DER GRAAF dobmotorok

téma név mobil szám közvetlen szám skype
Illetékes munkatárs Varga Tibor +36 20 9819131 +36 20 9803675 varga.tibor.moltech
Moltech ügyfélszolgálat Kis Kornélia +36 20 9819131 +36 20 9819131

moltechugyfelszolgalat

Mi is az a dobmotor pontosan?

Dobmotorok a hevederes anyagmozgató berendezések legkorszerűbb hajtóegységei. A hagyományos hajtások három különböző egységből állnak. Motor, hajtómű és a dob. Ezeket az egységeket egyesítik a dobmotorok, számos előnyt kovácsolva ezzel: Egyetlen egységgel kell számolni a tervezésnél. Higiénikus megoldás, nincs olajszivárgás, mosható stb.... Nem igényel folyamatos szervizelést. Balesetvédelmi szempontból alacsonyabb kockázattal kell számolni.

Azonban az egyik legfontosabb előnye az, hogy megbízhatóbban és jelentősen jobb hatásfokkal működik mint a hagyományos hajtások.

A videó elindításával nézze meg milyen egyszerűen épül fel egy dobmotor, milyen egyszerűen lehet hevederes szállítóberendezést építeni dobmotorral.

Van Der Graaf dobmotorok

A világ egyik legmegbízhatóbb gyártója a holland Van Der Graaf. Ez a "dobmotorok Mercedes-e". Mi a Van Der Graaf dobmotorok mellett tettük le voksunkat megbízhatóságuk, egyszerű felépítésük, robosztusságuk, könnyű szervizelhetőségük miatt.

VDG dobmotor (4).jpg VDG dobmotor.jpg VDG dobmotor (2).jpg VDG dobmotor (3).jpg VDG dobmotor (1).jpg

A Van Der Graaf dobmotorokra a törvényben meghatározott garanciát vállalunk. Teljes magyar nyelvű  használati utasítás mellett telefonos tanácsadást is biztosítunk a helyes bekötéshez, illetve frekvencia konverterhez történő illesztéshez. Külön díj ellenében vállaljuk az Önök telephelyén történő beszerelést és üzembehelyezést is.

pályázat

A Moltech Kft. jövedelemtermelő képességének erősítése IKT megoldások alkalmazásával. A projekt a GOP-2.2.3-08-2008-0306 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.