Új berendezések gyártása

téma név mobil szám közvetlen szám skype
berendezés átépítése Varga Tibor +36 20 9819131 +36 20 9803675 varga.tibor.moltech
Moltech ügyélszolgálat Kis Kornélia +36 20 9819131 +36 20 9819131 moltechugyfelszolgalat

Új szállítópályák tervezése és gyártása

Az építés előtt teljes körű igényfelmérést végzünk, A vállalt határidőt minden esetben betartjuk. Munkatársaink az Önök szállítási igényeihez  és beruházási keretéhez legjobban illeszkedő megoldás kidolgozásában nyújtanak segítséget.

hevederes szállítóberendezések3.jpg 1.jpg késél.JPG angex.jpg angex2.jpg

Ha megtalálják az ideális megoldást, a berendezés tervezését, kivitelezését, helyszíni telepítését és a műszaki dokumentáció elkészítését a megadott ütemterv szerint elkészítjük. A gyártás folyamán folyamatosan konzultálunk a megrendelővel.

Ruhaválogató szállítószalag rendszer

Ennél a munkánknál megbízónk angol import használt ruhákkal foglalkozik. A magas élő munkaerő igény miatt gépesítés mellett döntött. A folyamat megismerése után, egy olyan szállítószalag rendszert terveztünk és építettünk, mely a válogató kapacitást megtöbbszörözte, valamint nem utolsó sorban a válogatás áttekinthetősége és minősége látványosan javult.

Megbízónk angol import használt ruhákkal foglalkozik. A magas élő munkaerő igény miatt gépesítés mellett döntött. A folyamat megismerése után egy olyan szállítószalag rendszert terveztünk és építettünk, mely a kapacitást megtöbbszörözte sokkal jobb minőségben.
pályázat

A Moltech Kft. jövedelemtermelő képességének erősítése IKT megoldások alkalmazásával. A projekt a GOP-2.2.3-08-2008-0306 pályázaton nyert forrásból, az Európai Unió társfinanszírozásával valósul meg.